Mar Menor Residences

The Residences Leisure & Experiences at Mar Menor Golf Resort sijaitsee tunnin ajomatkan päässä Alicanten lentokentältä etelään Caleia-hotellin ja Mar Menor -golfkentän naapurina. Yhden, kahden ja kolmen makuuhuoneen apartamentokset, on suunnitellut maineikas arkkitehti Melvin Villarroel yhdistäen onnistuneesti asunnot ja kauniit puutarhat uima-allasalueineen. Koko resortin pinta-ala on noin 150 hehtaaria.

Palvelut ovat lähellä: hotellin kylpylä, uima-allas, ravintolat, baarit ja proshop sekä oman alueen urheilupaikat, jäsenklubi kahviloineen, uima-allas, ravintolat, supermarket, pankkiautomaatti ja pankkikonttori.

Huoneistoissa on valoisa olohuone, moderni ja kaunis kalustus, hyvin varusteltu keittiö, ilmastointi ja lämmitys, tilava parveke tai puutarhaterassi golfkenttä- ja järvinäköaloineen sekä omat parkkipaikat pohjakerroksessa. Kaikissa makuuhuoneissa on kaksi erillistä vuodetta, lisävuode sohvasta max yhdelle. Yhden makuuhuoneen huoneistossa on yksi kylpyhuone, muissa kaksi kylpyhuonetta. Hiustenkuivaaja ei kuulu varustukseen.