Matkainfo

Ota yhteyttä meihin sinulle parhaiten sopivalla tavalla käyttäen jotain monista kanavistamme, katso Yhteystiedot. Voit soittaa, täyttää tarjouspyyntö- tai palaute/viestilomakkeen, lähettää sähköpostia tai tulla käymään Klaukkalassa sijaitsevassa toimistossamme. Osaava asiakaspalvelutiimimme auttaa mielellään toiveitasi vastaavan matkakohteen valinnassa tai missä tahansa matkailuun liittyvässä kysymyksessä.

Tarjouspyynnön saatuamme lähetämme nopeasti sähköpostilla tarjouksen mahdollisine vaihtoehtoineen, toisinaan myös tätä edeltävine lisäkysymyksineen ja kommentteineen. Jos monien sivuillamme olevien matkapakettien joukosta löytyy sopiva vaihtoehto, usein riittää matkan ajankohdan, lentojen ja paketin lopullisen hinnan täsmentäminen tarjouksen myötä. Jos matkustajien nimet ovat tiedossamme jo tarjousvaiheessa, usein otamme lentopaikat alustavasti turvaan, jotta lentohinnat eivät pääse muuttumaan.

Tarjouksen hyväksymisen jälkeen hoidamme sovitut lento- ja maapalveluvaraukset kuntoon, tarvittaessa neuvotellen esiin tulleista muutostarpeista, ja tiedotamme vahvistuneet matkan puitteet. Golfin starttiaikoja varattaessa tiedotamme golfklubeille myös pelaajien tasoitukset. Kenttien tasoitusrajat vaihtelevat jonkun verran, pelaamaan mennessä pidä mukana tasoitustodistuksesi.

Varaus- ja loppumaksulaskujen eräpäivät määräytyvät tapauskohtaisesti ja voivat poiketa paljonkin toisistaan perustuen kulloisiinkin palveluntarjoajien peruutusehtoihin. Melko tyypillisesti varausmaksun suuruus on noin 20 % matkapaketin kokonaishinnasta eräpäivän ollessa noin viikko laskun päiväyksestä ja loppumaksun eräpäivä noin 30 vrk ennen lähtöpäivää. Jos lentoliput on kirjoitettava heti varauksen jälkeen, sitoutuminen matkaan tapahtuu jo varauksen yhteydessä. Toivottuna maksutapana on tilisiirto AK-Matkojen tilille, toki luottokorteillakin maksu onnistuu ilmoittamalla puhelimitse kortin tiedot.

Kaikki matkadokumentit lähetämme normaalisti 1–2 viikkoa ennen lähtöpäivää sähköpostin liitteinä, ellei muuta sovittu.

Matkan jälkeen arvostaisimme kovasti vaikka lyhyttäkin palautetta kokemuksista ja mahdollisista kehittämiskohteista.

AK-Matkojen matkapaketeissa vastuullinen matkanjärjestäjä on AK-Matkat Oy. Matkojen erityisluonteen vuoksi sovellamme Yleisten matkapakettiehtojen lisäksi alla olevia erityisehtoja.

Matkanjärjestäjällä on oikeus käyttää erityisehtoja, jos erityisehtojen käyttö on perusteltavissa matkan erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (kuten reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), matkan erityisluonteesta johtuvien poikkeuksellisten majoitusehtojen, lisäpalveluiden (kuten golfvaraukset) tai matkakohteen erityisolojen vuoksi.

Älä ota matkalle mukaasi arvokoruja tai mitään arvokasta omaisuutta, mitä et välttämättä tarvitse matkalla. Säilytä rahat, luottokortit, passit, korut, kamerat ym. arvoesineet majoituskohteen tallelokerossa. Julkisilla paikoilla liikkuessasi varo taskuvarkaita. Golfkentillä varkaudet ovat yleistyneet huolestuttavasti. Älä koskaan säilytä golfbägissä tai golfautossa rahaa, luottokortteja tai mitään arvoesinettä. Varkailla on koetellut menetelmät, missä ja miten kannattaa toimia.

Matkakohteen turvallisuutta ja muita kohdetta koskevia olennaisia tietoja on saatavissa Ulkoministeriöstä www.um.fi ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksesta www.thl.fi. Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia.

Huolehdithan jo matkaa varatessasi, että matkustaja- ja matkatavaravakuutuksesi on kunnossa ja että sairaustapauksessa vakuutus korvaa matkaehtojen mukaiset peruutus- ym. kulut. Tarvittaessa annamme todistuksen syntyneistä peruutuskuluista.