Mallorca

Turismin alkujuurilla

Mallorca on perinteinen Välimeren lomasaari, jolle on leimallista tietty kaksijakoisuus: se on tuttu ja turvallinen mutta täynnä yllätyksiä. Se on kansanomainen, mutta samalla ylellinen. Se on täynnä vilkasta hyörinää, mutta myös kiireetöntä istuskelua katukahviloissa ja tapas-baareissa. Sieltä löytyy kivestä tehtyjen pikkukylien tunnelmat, mutta myös suurkaupungin mahdollisuudet. Se on merta ja vuoristoa ja romanttisia polkuja oliivi- ja appelsiinilehdoissa Välimeren auringon alla.  Siellä aidot ihmiset elävät arkeaan ja juhliaan.

Nähtävyyksiä ja hyvää ruokaa on joka makuun ja tuomisia löytyy monenmoista alkaen Mallorcan kuuluisien helmitehtaiden tuotteista muotivaatteisiin tai oliiviöljyyn ja mausteisiin.

Autolla helposti

Auton vuokraus kannattaa; käy katsomassa esim. saaren luoteisosan jylhät rantatiet mahtavine merimaisemineen. Poikkeamisen arvoisia ovat mm. monet viehättävät pienet satamakaupungit. Myös golfkentille siirtyminen käy autolla helposti.

Golftarjontaa

Golfia ajatellen Mallorca on erittäin korkeatasoinen lomakohde. Saaren noin 15 täysmittaista kenttää tarjoavat pelaamiseen monipuolisen valikoiman. Palman ympäristön noin 10 kentän lisäksi kannattaa huomioida saaren itä- ja pohjoisosan muutamat loistokentät, jolloin majoituskin voidaan haluttaessa järjestää lähelle näitä. Erityyppisiä hienoja vaihtoehtoja riittää useammallekin vierailukerralle.