Belek

Alueen yleistietoa

Turkin etelärannalla sijaitseva Belek on sekä moderni rantalomakohde että yksi Välimeren alueen parhaista golfkohteista, jossa ilmasto mahdollistaa ympärivuotisen pelaamisen.  Maakunnan vilkas pääkaupunki on Antalya, jonka kansainväliseltä lentokentältä on Belekiin matkaa vajaa 30 km ja itse kaupungista 45 km.

Puhdasvetisen, hienohiekkaisen rannan tuntumassa yhtenä nauhana on muutama kymmenen 4-5 tähden ensiluokkaista hotellia, joissa sinivihreät uima-allasalueet ja monet urheilu- ja harrastusmahdollisuudet houkuttelevat. Loma-iltoja vietetään pääasiassa oman hotellin erinomaisista palveluista nauttien. Turkkilaista tunnelmaa löytyy paitsi Antalyasta myös läheisen Belekin kylän basaarialueelta. Retket lähiseudun historiallisiin ja kulttuurikohteisiin ovat myös mahdollisia.

Kentät ja matkapaketit

Belekissä on 14 täysmittaista, erinomaista golfkenttää ja lisäksi 9-reikäinen kaunis Gloria Verde-kenttä, jossa ei tasoitusvaatimusta. Puistomaiset, maastoltaan melko tasaiset, mutta muotoilultaan vaihtelevat, mielenkiintoiset kentät sijaitsevat pinjametsien suojassa taustanaan lumihuippuinen Taurus-vuoristo. Kaikki kentät ovat hienossa kunnossa ja hotelleista on niihin lyhyet ajomatkat. Matkapaketteihin sisältyvät aina lentokenttä- ja golfkenttäkuljetukset. Kenttien lukumäärästä huolimatta starttiajat pitää varata todella hyvissä ajoin varsinkin syksyn ja kevään kysytyimpiin ajankohtiin. Useimmat kentät ovat hotellien omistuksessa ja parhaat starttiajat on varattu ko. hotellin omille asiakkaille.

Käytämme laajaa valikoimaa Belekin hotelleista ja tarjoamme niiden ympärille rakennettuja kaiken kattavia matkapaketteja. Katso esimerkit ja pyydä täsmennetty tarjouksemme toivomaasi hotelliin.