Milanon alue

Monipuolisia maisemia 

Lombardia, Pohjois-Italian järvialue on oikea matkakohde sinulle, joka arvostat luonnon kauneutta. Como-, Garda- ja Maggiore-järvien maisemat, vehreys ja puhtaat vedet ovat vailla vertaa. Italian historian ja kulttuurin muistomerkkejä on joka puolella ympärilläsi. Milano tunnetaan muodin, oopperan ja jalkapallon kaupunkina, Venetsiassa gondoliretki kanavissa kuuluu asiaan ja Veronassa voit keskittyä Romeon ja Julian tarinan tunnelmiin. Kauneimmat näköalat ja romanttisimmat tunnelmat tavoitat järvien ympärillä olevista idyllisistä pikkukaupungeista ja rantateiltä.

Tyylikästä golfia

Tällä alueella sijaitsee suuri osa Italian golfkentistä. Kentät ovat huippuluokkaa, ja leuto ilmasto mahdollistaa pelaamisen maaliskuulta marraskuulle. Postikorttimaisemat ja elegantit klubitalot luovat oivat puitteet hienostuneelle sosiaaliselle kanssakäymiselle. Kierroksen päätteeksi nautitaan klubilla erinomainen ateria paikallisine viineineen. Italialaiset osaavat tehdä golfpäivästäkin elegantin kokonaisuuden.

Pelaamisen tekee miellyttäväksi myös kenttien ruuhkattomuus arkisin. Viikonloppuisin on paljon kilpailuja ja starttiaikojen saanti ei aina ole yksinkertaista. Osa kentistä on kiinni maanantaisin tai tiistaisin.

Useat Lombardian parhaista kentistä sijaitsevat lähellä Milanoa, Como- ja Maggiore-järvien eteläpuolella. Lentokentän läheisyydenkin vuoksi tärkeimmät majoituskohteemme ovat näiden kenttien yhteydessä olevat golfhotellit.

Tarjoamme tarvittaessa monia muitakin majoituskohteita, mm. Comon tai Milanon keskustahotelleja, Maggiore-järven rannalla olevien viehättävien pikkukaupunkien ja Garda-järven ympäristön hotelleja.