Rooma

Loma Roomassa

Ei ole toista ikuisen Rooman veroista kaupunkia, mitä tulee historiallisten nähtävyyksien ja taideaarteiden määrään. Vatikaani Pietarinkirkkoineen, Colosseum, Forum Romanum, Pantheon, Espanjalaiset portaat ja Trevin suihkulähde – siinä vasta ”pakollisten” kohteiden luettelo.

Kaikki nämä ovat kävellen tavoitettavissa, varsinkin kun välillä istahtaa kauniille piazzalle nauttimaan espressosta ja tunnelmallisesta roomalaisesta elämänmenosta.  Matkaa voi tehdä juhlavasti myös hevosvankkureilla tai nopeasti metrolla. Ravintolatarjonta ja ostosmahdollisuudet ovat erinomaiset. Illalla hyvän ruoan ja viinin parissa viihdytään pitkään.

Kentät ja majoitus

Rooman ympäristössä on useita loistokuntoisia ja ruuhkattomia golfkenttiä, joilla  pelaaminen onnistuu ympäri vuoden. Tarjonnan kruunaa Ryder Cup -kisaa varten täysin uusittu Marco Simone -kenttä.

Majoituskohteemme  Sheraton Golf Parco de´ Medici Hotel & Resort sijaitsee 27-reikäisen Parce de´ Medici -kentän vieressä rauhallisessa ympäristössä, mutta yhteydet Rooman keskustaan ovat hyvät. Jos painotat enemmän kaupunkilomaa, valitse silloin majoituskohteeksi kaupunkihotelli. Vaihtoehtoja riittää, keskustassa tai ympäristössä. Pyydä tarjous, räätälöidään toivomustesi mukainen paketti!