Costa Blanca

Tyypillisiä maisemia

Täällä Espanjan kaakkoisosan valkoisella rannikolla kohtaat vaihtelevia näköaloja ja tunnelmia, kuten  ainutlaatuisen terveellisen mikroilmaston, lämpimiä aurinkoisia päiviä yli 300 vuodessa, hienoa valkohiekkaista rantaa silmänkantamattomiin, vihreitä viljelysmaita ja valkoisia vuoristokyliä. 

Nähtävää ja koettavaa

Auton vuokraamalla voi kiertää tutustumassa Elchen kaupungin EL Palmeral  palmumetsään, joka on Unescon kulttuuriperintökohde, ja muihin nähtävyyksiin, Benidormin aktiviteetteihin sekä suuriin ja monipuolisiin Alicanten ja Murcian kaupunkeihin; Murciassa mm. on jokaviikkoiset isot markkinat. Benidormista kannattaa ajaa sisämaahan Guadalestin vuoristokylään, vierailla korkealla olevassa Safari Aitana -eläinpuistossa ja Algarin vesiputouksilla.

Viehättävä pikkukaupunki Torrevieja sijaitsee Costa Blancan eteläpäässä. Se on tunnettu värikkäistä juhlistaan ja erityisesti Euroopan suurimmista terveyteenkin suotuisasti vaikuttavista suolavesilaguuneista ja niitä ympäröivistä luonnonpuistoista kävelyreitteineen.

Paikallista kulttuuria, harrastusmahdollisuuksia ja perinteisen keittiön tarjoamia makunautintoja ei kannata unohtaa.

Majoitus ja golf

Matkakohteitamme ovat kaikki rannikon golfresortit, 4–5 tähden hotelleista aina Euroopan parhaaksi palkittuun Las Colinas -villaresortiin. Nykyisin alueella on golfkenttiä jo kunnioitettavat lähes 20 kpl ja joukossa monta Euroopan huippukenttää.