Algarve

Lomaplussat

Perusteet Algarven lomalle ovat vakuuttavat: kauniit maisemat, miellyttävä ilmasto, puhtaat hiekkarannat, mahtavat rantakalliot, useat vesi- ja teemapuistot, idylliset pikkukylät, monipuoliset harrastusmahdollisuudet, ihmisten ystävällisyys sekä hyvä ruoka (mm. piri piri -kana) ja paikalliset viinit (mm. helmeilevät rosé-viinit ja vinho verde).

Huippukentät

”Terra de Golf” on oikea nimitys tälle Portugalin eteläisimmälle maakunnalle. Rannikko on yksi Euroopan tunnetuimmista ja monipuolisimmista golfkohteista ja sen noin 30 kentällä hinta/laatusuhdekin on kohdallaan. Monet alueen kentistä ovat maailmankuulujen arkkitehtien suunnittelemia golfin klassikoita, jotka jokaisen golfmatkailijan kannattaa käydä kokemassa.

Useita paikkakuntia

Majoituskohteemme sijaitsevat Vilamourassa , Quinta do Lagossa, Carvoeirossa, Amendoeirassa ja Lagosissa. Vilamouran hotellimme ovat meren rannalla ja lähellä kuuluisaa huvipursisatamaa ja kasinoa, jotka ovat iltaelämän keskukset. Vilamourassa on viisi hienoa golfkenttää, joihin hotelleista on ilmaiset kuljetukset. Quinta do Lago on luksusluokan loma-asuntoalue luonnonpuistossa, jolle antavat leimansa pinjametsät, laguunit, järvet, pitkät hiekkarannat ja maineikkaat golfkentät. Carvoeiro tunnetaan erityisesti edullisista long stay -lomista Pestana Groupin majoituksissa ja golfkentillä. Amendoeira Golf Resort on ekslusiivínen viikko- ja long stay -kohde. Algarven länsiosassa sijaitsevan Lagosin kaupunki ja ympärillä olevat tasokkaat golfkentät tarjoavat oivan vaihtoehdon muille kohteille.

Tarvittaessa löytyy paljon muitakin vaihtoehtoja eri puolilla Algarvea.