Costa del Sol

Monipuolista tarjontaa

Espanjan Aurinkorannikkoa kutsutaan myös Costa del Golfiksi eikä syyttä, sillä kenttätarjonnan monipuolisuudessa se on parasta, mitä Manner-Euroopasta löytyy. Sen takaavat yli 50 täysmittaista golfkenttää. Lähes kaikenkattavat muut aktiviteetit, tuhannet erinomaiset ravintolat, espanjalaiset viinit, monipuoliset ostosmahdollisuudet, sykkivä ilta- ja yöelämä, Andalucian upeat maisemat, valkoiset kylät, kuuluisat kaupungit sekä kymmenet muut vierailukohteet sekä hienot hiekkarannat saavat monet palaamaan tänne useita kertoja vuodessa. Myös talvikuukausina lämpöä on riittävästi aktiiviselle lomanviettäjälle.

Näkemisen arvoista

Lähellä sijaitsevista vierailukohteista mainittakoon Málagan ja Marbellan vanhatkaupungit, Marbellan huvivenesatama Puerto Banús, Mijasin valkoinen kylä Fuengirolan yläpuolella, Benahavis-kylä ravintoloineen ja Selwon villieläinpuisto Esteponassa.

Vähän kauempana sitten Rondan vuoristokaupunki maisemareitteineen, Englannille kuuluva Gibraltar, Afrikan puolella olevat Ceuta ja Tanger ja Andalucian kauniit kaupungit Sevilla, Granada ja Cordoba. Granadassa on Unescon maailmanperintölistalle kuuluva maurien rakentama palatsi Alhambra satumaisine puutarhoineen ja Sierra Nevadan kuuluisa laskettelukeskus.

Majoitus ja golf

Majoituskohteina tarjoamme monipuoliset vaihtoehdot eri puolilla rannikkoa, mm. hinta/laatusuhteeltaan erinomaiset, kodinomaiset rivitalohuoneistot Sitio de Calahondassa. Kuvattujen ja hinnastossa esiintyvien kohteiden lisäksi löytyy tarvittaessa kymmenittäin muitakin hotelleja, apartamentoksia, rivitaloja tai villoja Torremolinoksessa, Benalmadenassa, Fuengirolassa, Sitio de Calahondassa, Marbellassa, Puerto Banuksessa, Esteponassa ja Sotograndessa.

Tarjoamme kaikkien Costa del Solin golfkenttien green feet edullisilla sopimushinnoilla, myös erikseen ostettuina