Nizza

Keskellä luksusta

Cote d’Azur Etelä-Ranskassa on yksi Euroopan suosituimmista lomakohteista. Täällä Ranskan Rivieran mahtavissa maisemissa löytyvät historialliset kaupungit, maalaukselliset kylät, kauniit hiekkarannat ja huvipursisatamat. Kun lisätään provencelaisen keittiön antimet, Provencen viinit sekä erinomaiset ostosmahdollisuudet tavarataloissa, muotiliikkeissä ja pikkuputiikeissa, on motiiveja matkaan kylliksi.

Rivieran kaupunkien nimet jo tuovat jokaiselle mielikuvan loistosta ja ylellisyydetä. Suurin niistä on Nizza, jonka nähtävyyksiä ovat pitkä rantakatu Promenade des Anglais upeine rakennuksineen, viehättävä vanhakaupunki kapeine kujineen, taidemuseot, kirkot, palatsit ja oopperatalo. Cannes on tunnettu toukokuun filmifestivaaleistaan, St. Tropez ja Monacon Monte Carlo kuuluisia jetsetin paratiiseja. Nizzan ja Cannesin välissä sijaitsevat Antibes ja suosittu rantakohde Juan les Pins vetävät mm. jazz-festivaaleille. Grasse taas on parfyymiteollisuuden keskus.

Kenttä- ja hotellitarjontaa riittää

Golfia Ranskan Rivieralla pelataan Välimeren ja vuorten välissä viinitarhojen läheisyydessä. Kenttiä alueella riittää useaakin eri vierailukertaa varten. Noin 15 täysmittaisen kentän joukossa löytyy useita mainioita, kohtuuhintaisia pelipaikkoja ja myös Euroopan parhaimmistoon kuuluvia kalliimpia kenttiä.

Majoituskohteemme linnahotelli Château de la Bégude sijaitsee Opio Valbonne -golfkentän vieressä Nizzan ja Cannesin lähellä. Tarjoamme tarvittaessa myös muita kenttien vieressä olevia golfhotelleja ja laajan valikoiman Nizzan, Cannesin, Antibesin ja Juan les Pinsin kaupunkihotelleja.