Westin Abu Dhabi *****

Tämä loistohotelli sijaitsee Persian Lahden rannalla, Abu Dhabin lähiössä ja on rakennettu v. 2011. Dubain lentokentältä hotelliin on n. tunnin matka. Hotellin ympäristö on ainutlaatuisen viehättävä ja oma 18+9 -reikäinen Abu Dhabi -golfkenttä Champions-luokan tasoa. Sen klubirakennus on muodoltaan kuin iso haukka. Hotelli on kaikilta osiltaan rakennettu ympäristöystävälliseksi ja energiaa säästäväksi.

Runsaasti varustellut 153 huonetta ja 19 sviittiä viidessä kerroksessa ovat tilavia ja täynnä valoa. Ikkunat ulottuvat lattiasta kattoon, näkymät ovat golfkentälle ja puutarhaan ja kylpyhuoneet, liinavaatteet ja vuoteet ovat silkkaa luksusta.

Seisemän ravintolaa ja baaria ovat omaleimaisia ja aamiaisenkin voit valita joko mannermaisen, amerikkalaisen tai buffetin. Huonepalvelu toimii vuorokauden ympäri.

Hotellissa on kuntokeskus, Heavenly Spa -kylpylä, raha-automaatti, 2 aikuisten uima-allasta aurinkoterasseineen sekä yksi varjoinen allas lapsia varten. Muita leikkipaikkoja ei ole, mutta muutaman kilometrin säteellä hotellista on paljon leikkikenttiä, seikkailupuistoja ja muita lasten aktiviteetteja. Aikuisille tarjotaan pyöräilyä, lenkkeilyä ja erilaisia pallopelejä ja järjestetään retkiä erämaahan, beduiinikylään, vesipuistoon, moskeijoihin ja muille nähtävyyksille.