Amendoeira Golf Resort ****

Jos korkeatasoinen huoneistomajoitus, parhaimmistoon kuuluvat golfkentät ja rauhallinen luonnonmaisema ympärilläsi ovat arvostuslistasi kärjessä, on Amendoeira Golf Resort oikea valinta golfloman kohteeksi. Se sijaitsee keskellä Algarvea Alcantarilhan kylän lähellä, reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Faron lentokentältä länteen ja 2 tunnin 15 minuutin päässä Lissabonin kentältä.

Resortin 270 hehtaarin luonnonkaunis alue käsittää huoneistojen lisäksi maineikkaat ja palkitut Faldo- ja O’Connor Jnr. -golfkentät (golfautot sisältyvät hintaan), valaistun 9-reikäisen Par 3 -kentän, golfakatemian, golfklubin, kuntosalin, 3 jalkapallokenttää, 2 tenniskenttää, 2 yhteistä uima-allasta, lenkkeilypolun ja lapsille on omat aktiviteettinsä.

Huoneistot ovat tilavia ja moderneja ja arkkitehtuurissa on maurilaisia vaikutteita. Sisustukseltaan ja varustukseltaan ne ovat poikkeuksellisen tasokkaita. Huoneistotyypit ovat seuraavat: 2 mh apartamentos (olohuoneesta käynti suoraan terassille), 2 mh duplex-apartamentos, 3 mh villa omalla uima-altaalla ja 4–5 mh Superior-villat omalla uima-altaalla. Golfklubilla on hyvä ravintola, panoraamanäköalat, Pro Shop ja pieni päivittäistavarakauppa. Lähikylissä löytyy paljon hyviä ravintoloita, tässä yksi persoonallinen piri-piri-kanaravintola Guiassa, jota ei kannata jättää väliin: O Teodósio – Rei dos Frangos (“The best chicken in the world!”).