Dom Pedro Marina ****

Tämä 4 tähden hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Vilamourassa. Lentokentälle on 25 km ja huvivenesataman ravintola- ja muiden palveluiden ääreen vain lyhyt kävelymatka eikä kasinollekaan mennessä kuljetusta tarvita. Nykyisin Dom Pedro -hotelliketjun omistamat 5 kuuluisaa golfkenttää (Victoria, Old course, Millennium, Pinhal ja Laguna) ovat samalla alueella ja ilmaiskuljetukset ym. golfpalvelut hoituvat omalta tiskiltään.

Viehättävä boutique-tyyppinen Marina-hotelli on hiljattain remontoitu, se on ilmastoitu ja savuton ja sisustettu valkoisen ja puun sävyillä. Hotellissa on 155 huonetta/sviittiä 7 kerroksessa, ulkouima-altaat aikuisille ja lapsille, pesula, pelihuone ja ilmainen pysäköinti.

Ravintola DA PIETRO on aivan uima-altaan vieressä ja tarjoaa aamiaiset, á la carte ja buffetlounaat ja päivälliset ja puulämmitteisten uunien pizzat. Toinen ravintola BUZLOS BEACH CLUB on rannalla ja sen merelle aukeavalla terassilla voi nauttia salaatit, hampurilaiset ja monenmoiset kalaherkut. PIANO BAR sijaitsee hotellin aulatiloissa ja TROPICAL BAR uima-altaan vieressä.