Marina Club Lagos Resort ****

Marina Club Lagos sijaitsee Algarven länsiosassa Lagosin kaupungin huvivenesatamassa noin tunnin ajomatkan päässä Faron lentokentältä, Lissabonista matkaa 2,5 tunnin verran. Satama-alueen ja myös Lagosin keskustan ravintolat sekä Meia-Praian hiekkaranta ovat kävelyetäisyyden päässä hotellista. Täynnä elämää olevalla kauniilla kaupungilla on paljon tarjottavaa myös historiasta kiinnostuneille. Korkeatasoiset golfkentät Palmares, Boavista ja Espiche ovat 5–10 km etäisyydellä.

Huoneistot on valoisia, tilavia ja hyvin varusteltuja. Kaikissa on parveke ja pienoiskeittiö (pesukonetta ja normaaliuunia ei kuitenkaan ole). Käytössä on luokittelu kolmeen eri majoitustyyppiin:

Marina Club Suite Hotel ****, studiot, näkymät pysäköintialueelle ja 1 mh huoneistot, näkymät pysäköintialueelle, Marinaan tai uima-altaalle

Touristic Apartments Marina Club I ***, 2 mh huoneistot, näkymät puutarhaan, Marinaan tai uima-altaalle

Touristic Apartments Marina Club II ****, Superior-studiot ja 2–3 mh Superior-huoneistot, näkymät Marinaan ja/tai uima-altaalle

Päivittäinen siivous sisältyy hintaan (ei keittiö). Saatavilla oleviin palveluihin kuuluvat myös aamiainen/puolihoito, pesula, kuntosali, kylpylä ja kuljetukset.