Pestana Carvoeiro Golf ****

Pestana Carvoeiro sijaitsee Carvoeiro- ja Ferragudo-kylien välissä lähellä Algarven kauneimpia hiekkarantoja, 65 km Faron lentokentältä länteen. Ajoaika sieltä noin 45 minuuttia, Lissabonin lentokentältä vastaavasti 2 tuntia 25 minuuttia.

Rauhallisen ja miellyttävän lomanvieton majoituspuitteet ja muut palvelut ovat kunnossa. Tasokkaat apartamentokset ja villat majoitukseen ja viisi Pestanan omaa kenttää rajoittamattomaan golfaamiseen: Gramacho, Vale da Pinta, Silves, Alto ja Vila Sol, joista kaksi ensin mainittua majoitusten välittömässä läheisyydessä. Näiden golfklubeilla on hyvät ravintolat. Resortin alueella löytyy myös supermarket, tennis-, jalkapallo- ja koripallokenttä sekä kylpyläfasiliteetit. Lähietäisyydellä myös rannat, vesiurheiluaktiviteetit sekä vesi- ja teemapuistot.

Apartamentokset ovat kooltaan 1, 2 tai 3 makuuhuonetta käsittäviä ja näillä yhteinen uima-allasalue, villoissa 2, 3 tai 4 makuuhuonetta ja oma uima-allas. Kaikissa mm. tilava olohuone, hyvin varusteltu keittiö ja kylpyhuone, lämmitys, satelliitti-tv, tallelokero, puhelin, hiustenkuivaaja ja ympärillä hyvinhoidettu puutarha.

Lähikylistä löytyy hyvät ravintola-, kauppa- ym. palvelut. Kannattaa vierailla esim. pittoreskissa Carvoeiro-kalastajakylässä. Guiassa sijaitsee ohittamaton piri-piri-kanaravintola: O Teodósio – Rei dos Frangos (“The best chicken in the world!”).