Wyndham Grand Algarve *****

Tästä Quinta do Lagon keskeisimmällä paikalla olevasta golf- ja lomakeskuksesta ajaa 20 minuutissa Faron lentokentälle. Sijainti on erinomainen myös siksi, että sen läheisyydessä ovat Algarven parhaimmistoon kuuluvat Vale de Lobon kaksi ja Quinta do Lagon kolme kenttää.

Hotellissa on 132 sisustustaiteilijan näkemyksen mukaista, luonnonmateriaaleilla sisustettua 1–3 makuuhuoneen savutonta ja ilmastoitua sviittiä, joissa on tyylikkäästi  kalustetut parvekkeet tai terassit sekä samantasoinen keittiö- ja muu varustelu. Näyttävässä ja huolella hoidetussa puutarhassa on pääasiassa seudun omia kasvilajeja.  Paikallisia ja kansainvälisiä herkkuja tarjoavan pääravintolan  lisäksi viihdyt allasbaarissa, bistrossa ja elävää musiikkia kuunnellen aulabaarissa.

Hotellin muiden palveluiden tarjonta on todella monipuolinen. Kokonaisuuteen kuuluu täydellisesti varustettu kuntosali personal training -palveluineen ja suuri kylpyläosasto saunoineen, porealtaineen ja hoitoineen. Sekä ulkona että sisällä on uima-altaat. Lapsille on oma klubi ajankohtaisine teemaohjelmineen.

Näiden lisäksi hotelli järjestää erilaisia tutustumisretkiä, esim. jeepeillä paikallisille viinitiloille. Ympäröivässä Ria Formosan luonnonpuistossa kannattaa kierrellä kävellen, pyöräillen, jeepeillä tai pikku veneillä. Hotellissa luvataan, että  lähellä löytyy  aktiviteetteja maalla, merellä ja ilmassa!