Cornelia Diamond *****

Cornelia Diamond on rakennettu 2008 ja sijaitsee Belekin loma-alueen keskellä. Se on toinen Cornelia-ketjun huipputason hotelleista, jonka saamat asiakaspalautteet ovat jatkuvasti loistavia. Antalyan lentokentältä kertyy matkaa 35 km ja Antalyan keskustaan on 45 km.

Hotellilla on oma privaattiranta, 12.000 m2 uima-altaita sekä laaja trooppinen puutarha. Hotellin tarjoamat muutkin palvelut ovat todella monipuoliset, niiden joukossa Hamam, hoitohuoneet myös ulkoalueella, pankkiautomaatti, päiväaktiviteetit ja iltaohjelmat konsertteineen. Cornelia Diamond on kerännyt vuosien saatossa paljon matkailualan palkintoja eri osa-alueistaan, mm upeasta kylpyläkeskuksesta.

Golfaajan näkökulmasta kohteen tekee vetovoimaiseksi vajaan kilometrin päässä sijaitseva huippulaadukas, legendaarisen Nick Faldon suunnittelema 27-reikäinen golfkenttä, jonne asukkailla on erikoishinnat ja ilmaiset kuljetukset.

Hotellissa on yhteensä 571 tilavaa huonetta, sviittiä tai villaa, joissa näkymät voivat olla puutarhaan, suoraan uima-altaalle tai merelle. Ravintoloita on kymmenkunta ja baareja saman verran. Niissä on tarjolla makuja niin Välimereltä, Turkista, Latinalaisesta Amerikasta, Kaukoidästä kuin Ranskastakin. Tervetulosamppanjat kuuluvat asiaan. Kaikki hotellin palvelut toimivat all inclusive -pohjalta. Tärkeää on huomata, että hotellin palveluissa ja niiden aukioloajoissa on jonkin verran kausivaihteluja