Gloria Verde Resort *****

Gloria-ketjun hotelleista pienin sijaitsee Belekin lomakeskuksen itäpäädyssä 38 km päässä Antalyan lentokentästä ja 53 km päässä Antalyan kaupungista. Kaikki Glorian golfkentät ovat aivan hotellin läheisyydessä (Old, New & Verde, yhteensä 45 reikää). Gloria Verde -hotellia saartaa tiheä kasvillisuus, joka luo alueelle yksityisen ja hyvin rentouttavan tunnelman. Suuri puutarha-alue pitää sisällään hotellin miellyttävän allasalueen, aurinkotuoleja, aurinkovarjoja sekä allasbaarin. Puutarha-alueelta johtaa polkuja hotellin omalle rannalle, jossa tarjolla baari, vesiaktiviteetteja ja aurinkotuoleja.

Gloria Verden erikoisuus on sen kiitelty kylpyläosasto Asklépion Spa & Thalasso, joka tarjoaa suuren määrän erilaisia hoitoja, hierontoja ja altaita. Ravintoloita on pääravintola (Mythos) ja kaksi à la carte -vaihtoehtoa (ranskalainen ja kaukoitä). Myös sisarhotellien Gloria Golfin ja Gloria Serenityn palvelut ovat vieraiden käytettävissä (nämä tosin lisämaksullisia).  

Hotellissa on yhteensä 272 huonetta (+20 villaa). Standard huoneet ovat kooltaan 25 m2 ja niissä on parveke tai terassi. Lisäksi löytyy Junior Suiteja ja Suiteja. Puutarhassa sijaitsevat villat toimivat vaihtoehtona hotellipuolelle.

Hotellivieraille on erikoishinnat ja ilmaiset kuljetukset Glorian golfkentille. Tärkeää on huomata, että hotellin palveluissa ja niiden aukioloajoissa on jonkin verran kausivaihteluja.