Maxx Royal *****

Vuonna 2011 avattu Maxx Royal on yksi Belekin alueen korkeatasoisimmista hotelleista (monien mielestä se kaikkein tasokkain) ja suosittu erityisesti luksusta etsivien golfmatkaajien keskuudessa. Matkaa hotellilta Antalyan lentokentälle on n. 35 km, Antalyan kaupunkiin n. 45 km ja Belekin kylään 1 km. Hotellin tarjonta ja palvelut ovat valtavan monipuoliset ja puitteita löytyy golfareiden lisäksi myös lapsille ja niille, joita peleistä parhain ei syystä tai toisesta kiinnosta. Hotellin vieressä on Colin Montgomerien suunnittelema huippukenttä: The Montgomerie Maxx Royal.

Ruokaa, juomaa ja viihdettä löytyy vaativampaankin makuun (all inclusive -palvelu 24 h). Maxx Royal buffetravintola toimii pääravintolana ja tarjoaa monipuolista ruokaa (lapsille oma buffet). Viisi à la carte -ravintolaa, jotka tarjoavat monipuolisesti kansainvälistä keittiötä: turkkilaista, itämaista, kreikkalaista, ranskalaista, mereneläviä jne.. Lisäksi alueella on 14 baaria, yksi konditoria ja neljä snack-ravintolaa.

Hotellissa on pelkkiä sviittejä, yhteensä 429 kpl. ”Perustasoa” ovat suuret sviitit (80 m2) vaihtoehtoisesti merinäköalalla tai näkymillä ympäröiviin maisemiin. Kaikissa on suuret parvekkeet (15 m2). Lisäksi erilaisia perhesviittejä.

Hotellivieraille on erikoishinnat ja ilmaiset kuljetukset viereiselle Montgomerie Maxx Royal golfkentälle. Tärkeää on huomata, että hotellin palveluissa ja niiden aukioloajoissa on jonkin verran kausivaihteluja.