Sirene Belek Hotel *****

Sirenen golfhotelli, jonka virallinen luokitus on 5 tähteä, sijaitsee kauniiden puutarhojen ympäröimänä, vajaa 30 km Antalyan lentokentältä ja 45 km Antalyan kaupungista. Hotellilla on omaa ranta-aluetta ja sen sanotaan olevan Belekin lomakeskuksen kauneimmassa osassa.

 Kyljessä on kiinni Antalya Golf Club, jonka kaksi 18-reikäistä golfkenttää, Pasha & Sultan, ovat erinomainen kaksikko golflomailun perustaksi. Kentille on omat kuljetukset ja erikoishinnat.

Hotellissa on yhteensä 444 erikokoista huonetta tai sviittiä, jotka jakautuvat päärakennukseen ja puutarhojen ympäröimänä olevaan ”Villas”-puoleen. Näkymät ovat merelle tai puutarhoille tai golfkentälle.

Lomaruokailut järjestyvät all inclusive -pohjalta hotellin kuudessa ravintolassa, joista yksi on pääravintola, yksi on snack-ravintola ja muut à la carte -ravintoloita, joissa voi nauttia välimerellisistä, turkkilaisista ja brasilialaisista herkuista. Baareja on ripoteltu ympäri hotellialuetta ja näitä on myös kuusi kappaletta. Sirene on myös palveluiden ja aktiviteettien osalta erittäin monipuolinen golfhotelli; mainittakoon moninaisten hoitojen lisäksi erilaiset vesiaktiviteetit, eri-ikäisten lasten klubit ja leikkialueet sekä ulkoalueen disco ja yökerho. Tärkeää on kuitenkin huomata, että hotellin palveluissa ja niiden aukioloajoissa on jonkin verran kausivaihteluja.