Sueno Golf Hotel *****

Aasialaistyyppinen Sueno Golf Hotel, joka on rakennettu 2007 ja jonka virallinen luokitus on 5 tähteä, sijaitsee keskellä Belekin lomakohdetta, 5 km keskustaan ja Antalyan lentokentälle n. 30 km.

Hotelli on Belekin alueen aidoin golfhotelli, koska sen sijainti ei ole aivan rannalla (400 m), vaan kahden oman golfkentän (Sueno Pines & Sueno Dunes) ympäröimänä. Molemmat kentät ovat täysimittaiset ja asukkailla on niille erikoishinnat. Lisäksi golfklubi ja pro shop ovat hotellin yhteydessä, joten hissillä vaan alakertaan ja kävellen ykköstiille. Alueen maisemaa hallitsevat nämä vehreät golfkentät ja hotellia ympäröivä järvi, jossa sijaitsevalle saarigreenille pelataan Dunes-kentän viimeinen reikä.

Arkkitehtuuriltaan hotelli on persoonallinen, se on ekologinen ja savuton ja sen palvelut toimivat. Oman ravintolan buffet on kansainvälisen monipuolinen ja lisäksi on kattava á la carte lista. Baareja on useita hotellin eri osissa. Muita palveluita ja liikuntamahdollisuuksia on runsaasti ja spa-osastolla erittäin kattavasti hemmotteluhoitoja. Kohteessa on myös erinomaiset harjoitusfasiliteetit, joten puitteet helpolle ja vaivattomalle golflomalle ovat kunnossa.

Hotellissa on yhteensä 174 eritasoista ja erisuuruista huonetta, joten kovin isosta kompleksista ei ole kyse. Huoneet on sisustettu pehmeillä luonnonväreillä, ja vaikka yleensä käytetään all inclusive -palvelua, kahvinkeitin toki löytyy joka huoneesta.

Sisarhotelli Sueno Hotels Deluxe Belekin monipuoliset palvelut, mm á la carte ravintolat ja ulkouima-altaat vesiliukumäkineen, ovat asiakkaiden vapaasti käytettävissä. Tärkeää on huomata, että hotellien palveluissa ja niiden aukioloajoissa on jonkin verran kausivaihteluja.