Titanic Deluxe *****

Keväällä 2013 avattu Titanic Deluxe Resort sijaitsee upeissa, vehreissä maisemissa luonnollisen mäntymetsän piirittämänä. Hotellia ympäröi myös Välimeri, Besgoz-joki, sekä Tat ja National -golfkentät. Matkaa Antalyan lentokentältä hotellille kertyy n. 30 kilometriä ja hotellilta Antalyan keskustaan n. 40 km. Hotellikonseptia on hiottu luksuksen suuntaan ja täytyykin sanoa, että Titanic Deluxe tarjoaa hyvät kehykset ylelliselle golflomalle Belekissä.

Palvelut toimivat korkeatasoiselta ja kattavalta all inclusive -pohjalta, joten ruoasta, juomista ja aktiviteeteista pääsee nauttimaan esimerkiksi hotellin kuudessa ravintolassa, 14 baarissa ja 13.000 m2:n kunto- ja kylpyläkeskuksessa. Huomionarvoista on, että kansainvälisten à la carte -ravintoloiden lisäksi myös hotellin suurin buffetravintola on jo itsessään monipuolinen, koska se sisältää useita erilaisia osastoja, kuten klassinen, moderni, turkkilainen, italialainen ja lapsille omansa. Golfin lisäksi urheilupuoli tarjoaa 8 tenniskenttää, 3 jalkapallokenttää ja monipuolisen urheilukeskuksen. Erilaisia uima-altaita on hotellin eri osissa yhteensä 11 kappaletta, sisältäen myös vesiliukumäkiä.

Titanic Deluxe sisältää suuren määrän erilaisia huonetyyppejä, joista osa sijaitsee päärakennuksessa ja osa altaiden äärellä (15 erilaista huonetyyppiä, yhteensä 750 huonetta). Tavallisempia tasoja edustaa nykyaikaisesti varustettu Standard-luokka (34 m2), Superior-luokka (39 m2), Pool-luokka (allasalueella, 37 m2) ja River Side-luokka (46 m2). Kaikissa on omat parvekkeet ja näkymät puutarhoihin, joelle tai altaille. Näiden lisäksi on saatavilla useita muita ylellisiä huoneluokkia, kuten perhesviitit, sviitit ja luksusvillat.

Tärkeää on huomata, että hotellin palveluissa ja niiden aukioloajoissa on jonkin verran kausivaihteluja.