Golf Almerimar *****

Viiden tähden Golf Almerimar avattiin vuoden 2012 loppupuolella. Almerían lentokenttä on 60 kilometrin päässä, mutta yleensä kohteeseen mennään suoralla lennolla Malagaan, josta on moottoritietä pitkin noin 2 tunnin ajomatka. Almerimarin pikkukaupungin huvivenesatama on aivan hotellin vieressä ja sen myötä kelpo valikoima kauppoja, ravintoloita ja baareja, sekä iltakävelyt rantabulevardilla. Automatkan päässä, 5 km ja 65 km, on kaksi vierailun arvoista luonnonpuistoa.

Hieno hotelli ja sen yhteydessä 27-reikäinen Golf Almerimar -kenttä muodostavat mukavat puitteet golflomalle. Lähellä ovat myös vuoristoinen La Envia -kenttä ja paljon vesiesteitä sisältävä Playa Serena -kenttä.

Alusta alkaen ravintolatarjontaan on panostettu. Pääbuffetravintolassa voi nauttia perinteisen välimerellisen keittiön herkkuja maustettuna paikallisilla erikoisuuksilla. Lisäksi löytyy bistro ja aulabaari ja myös golfklubilla on oma ravintola.

Hotellissa on tarjolla viihdeohjelmaa aikuisille ja lapsille sekä monipuolisesti muita palveluita. Hyvinvointikeskuksessa on kylpylä hoitoineen, sauna, kuntosali, uima-altaat, solariumalue ja useita aurinkoterasseja.

Hotellissa on 115 eritasoista, hyvin varusteltua huoneistoa, jotka on sisustettu nykyaikaisesti, niissä on parveke tai terassi ja näkymä puutarhaan tai golfkentälle.