Caleia Mar Menor Golf Resort *****

Mar Menor Golf Resort sijaitsee noin tunnin ajomatkan (100 km) päässä Alicanten lentokentältä etelään. Tätä Costa Blancan eteläpuolella olevaa rannikon osaa kutsutaan nimellä Costa Cálida (lämmin rannikko). Torre-Pachecon kylä on muutaman kilometrin päässä, lähimmät kaupungit ovat Cartagena (34 km) ja Murcia (50 km). Euroopan suurin merivesilaguuni Mar Menor on vain 5 km päässä. Resortin sydämessä oleva pieni ja viihtyisä viiden tähden hotelli tarjoaa laadukkaat palvelut ja puitteet, mm. modernin kylpylän, kooltaan 1100 m2. Hotellia ympäröi Mar Menorin 18-reikäinen golfkenttä.

Hotellissa on 4 ravintolaa ja 4 baaria. Pääravintola Nomad edustaa välimerellistä keittiötä parhaimmillaan; sen terassi uima-altaan vieressä on auki kesäkuukausina. Italialaisravintola La Fontana de Pietrasta saa herkulliset pastat ja pizzat. Mizu Spa – Sushibar on hienostunut japanilaisravintola. Lisäksi vielä Agni Indian Restaurant.

The Clover Irish Golf Tavern tuo esiin golfin historiaa ja perinteitä pubi-tyylisessä ympäristössä tyypillisine juomineen ja baari-menuineen. Golf Club House Snack Bar ulkoilmaterasseineen on miellyttävä paikka nauttia virkistävä drinkki tai kevyt välipala mihin aikaan päivästä tahansa.

Hotellissa on 64 huonetta ja sviittiä. Kaikissa on oma parveke ja suuri marmorinen kylpyhuone, joissa erillinen suihku ja poreamme. Huoneet ovat tilavia, tyylikkäästi sisustettuja ja varustettu uusimmalla tekniikalla.