Denia Marriott La Sella Golf Resort*****

Hotelli sijaitsee Alicanten ja Valencian puolivälissä. Alicanten lentokentältä on matkaa hiukan yli 100 km AP7 -moottoritietä pitkin.  Marina Alta -alueen pääkaupungista Déniasta (”Creative City of Gastronomy by Unesco”) ja sen Marinasta, ravintoloista ja shoppailumahdollisuuksista on matkaa 7 km.

Hotellin oma golfkenttä La Sella Golf on Jose Maria Olazábalin suunnittelema 27-reikäinen maineikas kokonaisuus, luonnonpuisto Montgón ympäröimänä. Lähimmät muut kentät: Oliva Nova 20 km, Villaitana 55 km ja La Galiana 65 km.

Tämä 5 tähden hotelli rauhallisessa ympäristössä, välimerellisen luonnon ympäröimänä, on täydellisesti kunnostettu. Span harmonia on luotu valoilla, tuoksuilla ja musiikilla. Hotellin, kuntokeskuksen ja kylpylän palvelut ovat monipuoliset ja osaavan henkilökunnan käsissä.

Hotellissa on kolme ravintolaa ja kaksi baaria. Pääravintolan katetulta terassilta on näkymät golfkentälle ja allasalueille. Golfklubin ravintola toimii myös aamiais- ja lounasravintolana. Erilaisia huoneita ja sviittejä on 186. Sisustus on klassista tyyliä, lämpimiä värejä ja monta ripausta ylellisyyttä.