Bonalba Resort ****

Golfhotelli sijaitsee rauhallisessa paikassa Alicanten pohjoispuolella, vajaa 30 km lentokentältä, puutarhojen ja Bonalba -golfkentän ympäröimänä. Golfklubille on hotellilta 300 metriä. Lähellä on joukko muitakin hyviä golfkenttiä: Alicante Golf 11 km, Alenda 32 km, Font del Llop 38 km ja Villaitana 36 km. 

Ympäristössä on mielenkiintoisia käyntikohteita, esim. Alicanten kaupunki ja sen satama ravintoloineen ja baareineen, San Juanin hiekkarannat ja suosittu, vuorilla sijaitseva luontokohde Canelobre-luolat.

Hotellin kylpylässä on lämmitetty uima-allas, saunat ja kuntosali. Saatavissa on hieronnat ja yksilölliset kauneus- ym. hoidot. Lapsille on oma allas ja leikkialue. Ravintoloita on kaksi: buffet-ravintola ja à la carte, josta puutarha- ja allasnäkymät. Pubi tarjoaa parhaat oluet ja drinkit, elävän musiikin soidessa, ja aulakahviossa tai sen terassilla nautitaan kahvit, teet, drinkit ja cocktailit. Laajalla puutarha-alueella on järjestettyä ohjelmaa. Myös tanssi- jooga- ja vesijumppatunnit houkuttelevat.

Yli 250 huoneiston kirjo on monipuolinen; 2 hengen huoneesta kaksitasoiseen luksussviittiin. Ne ovat yksilöllisesti sisustettuja ja kaikissa on omat parvekkeet tai terassit.