La Finca Golf resort *****

Hotelli sijaitsee 40 minuutin ajomatkan päässä Alicanten lentokentältä etelään, Algorfan kylän lähellä. Ykkösluokan hotelli ja vieressä oleva yksi Costa Blancan parhaista golfkentistä antavat takuun onnistuneelle golflomalle. La Finca -kotikentän lisäksi pelipakettiin voi sisällyttää myös noin 25 km päässä olevat samaan ketjuun kuuluvat kentät: Villamartin ja Las Ramblas, joille ilmaiskuljetukset hotellilta.

Hotellissa on huippuhieno maksullinen kylpylä monipuolisine ohjelmineen, hoitoineen ja kuntosaleineen. Se tarjoaa asiakkailleen asiantuntevat, innovatiiviset ja tehokkaat terveyteen, kauneuteen ja rentoutukseen tähtäävät hoidot.

Hotellin ravintola edustaa välimerellistä, perinteistä espanjalaista keittiötä. Sen isoista ikkunoista on mahtavat näkymät puutarhaan ja golfkentälle. Baari-kahvila on resortin keskus ja sen suurenmoinen terassialue on paikka, missä voi vaikkapa ottaa oluen tai syödä päivällistä, samalla nauttien näköaloista puutarhaan, uima-altaalle ja golfkentälle. Kesäkuukausina auki oleva allasbaari täydentää tarjontaa. Kaksi kuukautta kesäaikana tämä on aikuishotelli, jolloin osa palveluista ja tiloista on sallittu vain aikuisille.

Hotelli on rakennettu 2009 ja siinä on 120 eritasoista huonetta, joissa moderni sisustus, uusin tekniikka, tilavat kylpyhuoneet ja parvekkeet ja useissa panoraama -luokkaa olevat näkymät joko golfkentälle tai uima-altaalle ja puutarhaan.