The Residences La Sella

The Residences La Sella sijaitsee Costa Blancan pohjoisosassa Alicanten ja Valencian puolivälissä välimerellisen luonnon ympäröimänä. Alicanten lentokentältä on noin tunnin ajomatka. Alueen pääkaupunki Dénia, sen Marina, ravintolat ja muut palvelut ovat 7 km päässä.

Huoneistot ovat osa viiden tähden resortia. Vieressä ovat La Sella Span kylpyläpalvelut, Hotel Denia La Sellan ravintola- ym. palvelut sekä Jose Maria Olazábalin suunnittelema 27-reikäinen La Sella Golf. Lähimmät muut kentät: Oliva Nova 20 km, Villaitana 55 km ja La Galiana 65 km.

Huoneistoja on 2 kerrosta käsittävien rakennusten sekä pohja- että ylemmässä kerroksessa. Yhteisellä ulkoalueella on aikuisten ja lasten uima-altaat sekä poreallas. Huoneistotyypit ovat: studio (noin 30 m² ), 1 mh apartamentos ( noin 70 m²), 2 mh apartamentos ( noin 100 m²), 3 mh apartamentos ( noin 150 m²). Kylpyhuoneista on yhtä monta kuin makuuhuoneita. Yhteistä kaikille on kaunis sisustus ja varsin hyvä varustelutaso, mm. pyykinpesukone, kuivausrumpu, astianpesukone, erillisvuoteet, jotka voidaan liittää yhteen, pyyhkeiden vaihto päivittäin, siivous (ei keittiö) ja liinavaatteiden vaihto kolmantena päivänä saapumisesta.