Las Colinas Residences ****

Campoamoren alueella, noin 50 minuutin päässä Alicanten lentokentältä etelään ja Välimeren rantojen ulottuvilla, 330 hehtaarin luonnonkauniissa laaksossa, löytyy erityislaatuinen, metsäisten kukkuloiden ympäröimä golfresort. Tämä Las Colinas Golf & Country Club on valmistunut 2010.

Manner-Euroopan parhaimmistoon kuuluvan Las Colinas -golfkentän ympärille on rakennettu korkeatasoisia viheralueiden ja uima-altaiden ympäröimiä 2–4 makuuhuoneen apartamentoksia ja villoja. Alueen ekoystävällisyys ja hyvät palvelut tekevät majoittumisen tämän loistokentän viereen houkuttelevaksi vaihtoehdoksi.

Suurella (1500 m2) klubitalolla toimii kaksi korkeatasoista ravintolaa viihtyisine terasseineen. Toinen on sushi-ravintola ja toisessa nautitaan aamiaiset, lounaat ja päivälliset tai vaikkapa vain drinkit golfkierroksen tai illan päätteeksi. Klubitalon lähellä on minimarket, jolla myös kotiin toimitus.

Golfin lisäksi liikuntaa voi harrastaa kuntosalilla, mahtavilla ulkokentillä ja ulkoilureitillä kauniissa maastossa. Merellisiä aktiviteettejäkin löytyy. Hotelli järjestää myös asiakkaiden toivomia laadukkaita retkiä ja tutustumiskäyntejä. Kesäisin on auki resortin oma Beach Club. Alueen sisällä liikkumista helpottaa vuokrattava ”road  buggy” -versio golfautosta, jolloin autonvuokraus ei ole välttämätöntä.