Melia Villaitana ****

Tästä Meliá-ketjun hotellista on 30 minuutin ajomatka Alicanteen ja n. 40 minuuttia lentokentälle. Yhtenä suurena plussana on myös lyhyt matka (n. 4 km) Benidormin keskustaan. Täten hotellin palveluiden lisäksi on tarjolla myös paljon ravintoloita, yöklubeja, hiekkarantoja ja monenlaista vesiurheilua, suuri teemapuisto Terra Mítica, eläintarha Terra Natura, vesieläinpuisto Mundomar sekä Espanjan vanhin vesipuisto Aqualandia.

Villaitanan hotellikompleksi on rakennettu vanhan välimerellisen kylän tyyliseksi, joka sisältää mielenkiintoista arkkitehtuuria, kuten 25 persoonallista rakennusta.Kaiken kruunaa kaksi 18-reikäistä (Levante & Poniente) Nicklaus Designin golfkenttää, jotka ympäröivät hotellialuetta.

Villaitanan 5 ravintolaa ja baaria tarjoaa aterioita moneen makuun, (kausiluonteisuutta aukioloissa on). Kaikissa hyödynnetään tuoreimpia paikallisia aineksia ja reseptejä. Hotellissa on yhteensä 356 eritasoista huonetta ja sviittiä, joista kaikista hyvät näkymät merelle, golfkentälle, puutarhaan tai altaille. Huoneet on täysin uusittu ja sisustettu traditionaaliseen Välimeren tyyliin, modernia mukavuutta unohtamatta. Hotellipalvelut, lasten alueet, kuntoilu- ja kylpyläfasiliteetit ovat kiitettävät. Saatavilla on myös 5 tähden The Level -puoli hotellista, jossa tarjotaan omia yksilöllisiä erikoispalveluita niitä arvostaville.