Camiral at PGA Catalunya *****

Hotelli sijaitsee Barcelonan lentokentältä noin 100 km pohjoiseen ja Gironasta 15 km etelään, kahden PGA Catalunya -golfkentän vieressä. Kenttien ja hotellin taso huomioiden kokonaisuutta voidaan pitää Costa Bravan parhaana golfresortina.

Hyvin ympäristöönsä istuva, kaareutuva hotellirakennus edustaa innovatiivista arkkitehtuuria. Se on rakennettu vuonna 2006, mutta 2015 uusi omistaja teetti siihen täydellisen remontin. Sen jäljiltä uusittuina ovat allasalue, keittiö, ilmastointi, huoneet ja niiden sisustus sekä ikkunat. Huoneita on 145 ja ne on sisustettu hyvällä maulla tyylikkäiksi ja mukaviksi. Vuodevaatteet ovat ylelliset, ja tilavat kylpyhuoneet täysin varusteltuja. Myös huoneet ovat erittäin tilavia – suurin on 154 neliön kaksikerroksinen sviitti – ja useimmista on näkymä laajan puutarhan ja uima-altaan yli Pyreneille.

Pääravintolan menu on eurooppalais-katalonialainen. Tasoltaan ravintola on osa Gironaa, joka on julistettu gastronomian pääkaupungiksi. Ruokailusta voi nauttia ulkopatiolla tai hienostuneissa sisätiloissa. Lisäksi alueella on klubitalon bistro ja kaksi baaria.

Kun astuu hyvinvointikeskuksen portista, astuu mukavuuden maailmaan. Erilaisia altaita ja saunoja on useita, samoin tarjolla on monenlaisia hoitoja, erikoisuutena golfpallohieronta. Hotellin omiin aktiviteettipalveluihin kuuluu mm. ulkoilmaelokuvat. Lapsille ja nuorille on omat ohjelmansa. Hotellin ulkopuolella on tarjolla vaikkapa viini- tai maustekierroksia, kalastusta, seikkailupuistoa ja kuumailmapallolennnätystä.