Terraverda at Empordà Golf ****

Tämä hotelli sijaitsee rauhallisessa ympäristössä, Barcelonasta vajaan kahden tunnin ja Gironasta puolen tunnin ajomatkan päässä. Lähellä ovat Costa Bravan parhaat rannat ja keskiaikaiset kylät kuten Pals ja Peratallada. Kokonaisuuteen kuuluu hotellin lisäksi kaksi Espanjan parhaimmistoon luokiteltua, toisistaan poikkeavaa golfkenttää, Empordà Links ja Empordà Forest.

Vuonna 2006 valmistuneessa hotellissa on vain 87 tilavaa ja hyvin varusteltua huonetta. Niissä on avarat parvekkeet ja suuret ikkunat, joista näköalat ympäröivälle maaseudulle tai golfkentille. Moderni, luonnonvaloa korostava sisustus ja suuremmissa huoneissa myös porealtaat. Myös väliovellisia huoneita on saatavissa.

Hotellissa on viihtyisä ravintola, jossa välimerellinen/espanjalainen menu ja korkeatasoinen viinivalikoima. Loungen takkatilassa voi nauttia välipalat, cocktailit ja virvoitusjuomat mihin aikaan päivästä tahansa. Moderni kylpylä- ja kuntokeskus tarjoaa mm. lämminvesialtaat, saunat, kuntosalin, erilaisia hoitoja ja hoitopaketteja. Ulkona paljon urheilumahdollisuuksia.