Barceló Costa Ballena Golf & Spa ****

Matkapaketit toteutetaan lennoilla Malagaan, josta hotellille ajaa vajaassa kolmessa tunnissa. Costa Ballena sijaitsee Cádizin maakunnassa Rotan ja Chipionan kylien välissä. El Puerto de Santa Mariaan 20 km, Jerez de la Fronteraan 30 km, Cádiziin 45 km ja Sevillaan 120 km, eli vierailukohteita golfin oheen riittää. Rannalle 800 metrin päähän on kesäaikaan ilmaiset kuljetukset. José María Olazábalin suunnittelemalla 27-reikäisellä Costa Ballena -kentälle matkaa on n. 250 metriä ja sinne edulliset hinnat ja pelipaketit.

Hotelli on täysin uudistettu 2018. Arkkitehtuuri on klassista andalusialaista, ja tunnelma rennon kiireetön. Kaikki 228 huonetta ovat tyyliltään modernit, mutta mukavat, ja näkymät terasseilta ovat uima-altaalle tai golfkentälle. Myös väliovellisia huoneita on saatavilla. Kylpylässä on tarjolla viimeisimmät hoitouutuudet ja ulkona ratsastusta, pyöräilyä, jalkapalloa ja padelia. Allasalueella on yksi lasten ja kaksi aikuisten allasta.

Buffetravintolassa on tyypillisen andalusialaisen keittiön tarjonnan lisäksi huolella valittuja kansallisia ja kansainvälisiä ruokalajeja ja myös kattavat erikoismenut. Baareja on kaikkiaan neljä. Uusinta uutta on Arrozante (Riisitalo), jossa tarjotaan vain huippukeittiömestareiden parhaita riisiruokia. Viinivalikoimakin siellä on erinomainen.