Barcelo Montecastillo *****

Barceló-ketjuun kuuluvaan golfhotelliin ajaa Malagan lentokentältä noin 2,5 tuntia ja Sevillan lentokentältä noin 50 minuuttia. Se sijaitsee Cádizin maakunnassa, noin 10 km päässä Jerezin kaupungista ja 45 km Cádizin kaupungista. Noiden pikkukaupunkien kulttuuri- ym. nähtävyydet ovat siis helposti saavutettavissa.

Vuonna 2013 täysin remontoidussa hotellissa on 121 paikalliseen tyyliin, lämpimin värein sisustettua, eleganttia huonetta/sviittiä ja 38 villaa, jotka varustelultaan vastaavat hotellin viittä tähteä, mainittakoon vaikka sadesuihkut ja tyynyvalikoimat. Kylpylässä on saunat, vesihieronta-alue, monet hieronnat ja kauneushoidot, myös kampaamo. Ulkona on mm. 2 aikuisten ja 1 lasten allas, 2 jalkapallokenttää, urheilukenttä, tennis- ja padelkentät sekä hölkkämaasto. Hotellin alueella on myös oma luomupuutarha, jossa ei käytetä mitään kemiallisia aineita. 18-reikäinen golfkenttä on legendaarisen Jack Nicklauksen suunnittelema.

Hotellissa on viehättävä kahvila ja ulkona allasbaari. Pääravintola tarjoaa paikallista ja kansainvälistä ruokaa teemalla ”terveellinen gourmet”. Ravintolalla on myös paljon yhteistyötä ’Jerezin Viini- ja Brandy Reitin’ (Ruta del vino y el brandy) kanssa.