Iberostar Royal Andalus ****

Novo Sancti Petrissä La Barrosa -rannalla sijaitsevasta hotellista on kahdelle omalle golfkentälle matkaa vain muutama sata metriä. Jereziin on 45 km ja Malagaan 220 km.

Hotelli on rakennettu 1991, mutta viimeisin mittava uudistus on valmistunut huhtikuussa 2020, ja siinä uusittiin kaikki huoneet. Niissä on hyvin vaalea sisustus; mausteena vähän puuta. Kaikissa on parveke tai terassi, sekä mm. ilmastointi/lämmitys, satelliitti tv, minibaari, puhelin ja hiustenkuivaaja. Näkymät ovat puutarhaan tai merelle. Kerroksia on kolme ja niissä 413 huonetta ja sviittiä, suuret oleskelutilat ja toimivat kokoushuoneet. Kaikki yleiset tilat ovat myös erittäin valoisia ja valkoisen värin lisäksi silmää miellyttävät sinisen, turkoosin ja vihreän sävyt.

Erityylisiä ja eri aikaan auki olevia ravintoloita on 5 ja baareja 2; altaalla ja aulassa. Lisäksi on parturi/kampaamo ja kauppa, sekä kauniit, suuret uima-altaat aikuisille ja lapsille. Kylpylässä tarjotaan rentouttavia ja energisoivia hierontoja. Siellä on myös uima-allas, saunat ja rentoutusalue. Sekä aamu- että iltapäivällä on tarjolla monenlaista ohjattua liikuntaa, esim. spinning, vesijumppa, pilates, zumba ja aerobic. Tenniskenttiä on 11 ja padelkenttiä 6 ja opetusta saa kaikilla tasoilla. Pyörällä voi tehdä erilaisia merkittyjä kierroksia, kuten ”Cadiz by bike” ja ”White villages”.