Anantara Villa Padierna Palace *****+

Tämä kuudennen tähtensä ansaitseva resort sijaitsee Marbellan, Esteponan ja Benahaviksen muodostaman kolmion keskellä. Malagan lentokentälle on 40 minuutin matka, Marbellaan 15 min. ja Gibraltarille 50 min.  Hotelli on rakennettu v. 2003 toscanalaisen palatsin kaltaiseksi, mm. uima-allas on rakennettu suurenmoiseen roomalaiseen tyyliin. Hotellialueelle on sijoitettu myös 1200 erilaista taideteosta. Golfkenttiä on kolme, joista kahdelle lyhyt kävelymatka. Useita muita kenttiä lähistöllä.

Savuttomia huoneita, sviittejä ja huviloita on 132. Kaikki on kalustettu ja sisustettu yksilöllisesti. Hotellin loistelias taso näkyy hyvin moderneissa kylpyhuoneissa, joissa on mm. ilmaiset kosmetiikkatuotteet. Huoneissa on tyynyvalikoima ja saatavilla jopa hypoallergeeniset vuodevaatteet. Näkymät puutarhoille, golfkentälle, vuoristoon, roomalaiselle uima-altaalle tai merelle.

Hotellissa on 5 ravintolaa ja 2 baaria.

Kylpylässä on 11 hoitohuonetta lukuisille erilaisille hieronnoille, kasvo- ja vartalohoidoille. Siellä on myös monet eri saunat, vesihieronnat ja altaat. Harrastusmahdollisuuksia löytyy joogasta pyöräilyyn. Hotellissa on myös kampaamo, pyykinpesutila ja sanomalehtien lukunurkkaus.