Sol Marbella Estepona Atalaya Park ****

Hotelli avattiin täysin uusittuna 2018. Se sijaitsee meren rannalla, Marbellan ja Esteponan välissä, 15 km Marbellasta länteen. Malagan lentokentältä matkaa on 60 km ja Atalayan golfkentät ovat lähellä. Niihin on hotellivieraiden omat hinnat ja ilmaiset kuljetukset.

Hotellissa on 475 tilavaa, modernia huonetta, sviittiä ja bungalowia. Suurimmassa on 3 makuuhuonetta, 3 kylpyhuonetta, terassi ja täydellisesti varusteltu keittiö. Näköalat ovat joko merelle, altaalle tai vuorille. Yleisissä tiloissa on valoisaa ja avaraa ja huoneiden tapaan hyvin vaalea sisustus.

Ulkona on laaja puutarha-alue, uima-altaita, tenniskenttiä sekä vesiurheilukeskus. Sisällä kuntosali, kauppoja, kampaamo. Lapsille on omat altaat, seikkailupuisto ja kerhotoimintaa, jossa annetaan tilaa luovuudelle ja mielikuvitukselle.

Hotellissa on kaksi buffet ravintolaa, joista toisen valikoimaa kuvaa kansainvälisyys, välimerellisyys ja italialaisuus. Toisessa merkillepantavaa on erityissuuret alueet eri ruokalajeille, ja myös erikoisruokavalioita löytyy. Tästä salista näköalat ovat suoraan uima-altaalle ja merelle.