Sol Port Cambrils ****

Hotelli sijaitsee 8 km pitkällä Cambrilsin rannalla, Tarragonan alueella. Barcelonan

lentokentälle on reilun tunnin ajomatka. Puerto de Camprilsin ravintoloihin ja butiikkeihin on vain 500 m, Port Aventura-Ferrari puistoon on n 10 km, sama etäisyys on kahteen vesipuistoon, ja ostoskaupunki Reus on 15 km:n päässä. Tarragonaan, joka roomalaisten ajan raunioiden ansiosta on Unescon maailmanperintökohde, on vajaa 20 km. 15 km:n säteellä löytyy myös 5 golfkenttää.

Huoneistojen hyvä varustelu takaa osaltaan nautittavan oleskelun; näkymät niistä ovat joko uima-altaalle tai merelle. Buffet-ravintolan tarjonta on välimerellinen ja kansainvälinen, myös gluteeniton ja laktoositon vaihtoehto on tarjolla. Lisäksi on aula- ja allasbaarit. Sekä pääravintolan että aulabaarin yhteydessä on kauniit, ilmastoidut terassit. Ravintolassa on livemusiikkia ja ohjelmallisia teemailtoja.

Ulkona on altaat sekä aikuisille että lapsille ja monipuolisessa kuntokeskuksessa mm. kaksi saunaa.

Golffaajien lisäksi erityistä huomiota saavat pyöräilijät. Voit käyttää valmiiksi suunniteltuja reittejä tai valita omat polkusi. Ajeletpa sitten  hiljaisia maalaisteitä tai isompia valtateitä, löydät aina vaihtelevia maisemia, viehättäviä pikkukyliä ja vain loivia ylämäkiä.