The Bay Course

Vuonna 2011 avattu kenttä sijaitsee Navarino Bay -alueella 10 km päässä Navarino Dunes -alueesta ja Dunes-kentästä. Suunnittelijana toiminut Robert Trent Jones Jr on luonut maisemiltaan uskomattoman kauniin ja viihdyttävän kentän. Se on jonkin verran lyhyempi kuin Dunes-kenttä, mutta haasteita ja mielenkiintoa riittää ja hyvä pelistrategia arvossaan. Vuodesta 2023 alkaen tälläkin alueella on viiden tähden hotelli.

Korkeuserojen ja paikoin pitkien siirtymien takia kenttä pelataan autoilla. Useimmilta väyliltä voi nauttia mahtavista näkymistä merelle. Kentällä kuljetaan kolmessa silmiinpistävästi toisistaan poikkeavassa luonnonmaisemassa: vuosisatoja vanhojen oliivipuiden ympäröimänä vuoristonäkymät taustalla, sisämaan mielenkiintoisissa rotkomaisemissa korotettuine tiiauspaikkoineen ja kauniissa rantamaisemissa.

Maastoon sulautuvan klubitalon terassilla viihtyy pitempäänkin hienoista kentän yli merenlahdelle avautuvista näköaloista ja palveluista nauttien. Klubin lähellä olevalta rangelta palloja lyödään ylämäkeen.