The Dunes Course

Vuonna 2010 avattu kenttä sijaitsee Costa Navarinon viiden tähden Westin- ja Romanos-hotellien naapurissa Navarino Dunes -alueella. Golfkentän on suunnitellut Bernhard Langer yhdessä European Golf Designin kanssa. Klubitalon edessä on alueen perustajan kapteeni Vassiliksen patsas.

Muutamat lähellä merta olevat väylät luovat linksvaikutelmaa, mutta sisämaan puolella maisema on puistomainen ympärillä olevine oliivi- ja sitruspuulehtoineen. Useat väylät seurailevat pientä jokea, joka mutkittelee alueen läpi. Leveät, ei liian pitkät väylät, lyhyet karhikot ja suuret viheriöt ovat klubipelaajan mieleen, mutta kyllä mielenkiintoa riittää parhaillekin pelaajille. Haastetta tuovat lähestymislyönnit lukuisten jyrkkäreunaisten bunkkereiden suojaamille korotetuille griineille ja välillä mereltä puhaltava tuuli antaa oman mausteensa peliin. Mielenkiintoa lisää myös viheriöiden kumpuilevuus.

Monet reiät houkuttelevat riskinottoon. Par viitosia on 4 kpl ja vaihtelevia par kolmosia 5 kpl. Etuysin kahta lyhyttä par nelosta voi yrittää yhdellä päälle. Toinen näistä on erityisen kaunis reikä nro 2, joka pelataan alamäkeen suoraan merta kohti ja toinen dramaattinen, korkealta avauspaikalta lyötävä vielä lyhyempi reikä nro 6. Päätösreikä on kumpuileva par viitonen, jonka jälkeen odottaakin tyylikäs klubitalo ja sen grilliruokiin erikoistunut Flame-ravintola. Range ja lähipelin harjoittelufasiliteetit ovat täällä erinomaiset.