The Westin Resort Costa Navarino *****

Hotelli sijaitsee 50 km päässä Kalamatan lentokentältä Costa Navarinon ensimmäisenä avatulla Navarino Dunes -alueella Joonianmeren rannalla tarjoten hienoja näkymiä merelle, uima-allasalueelle ja golfkentälle ympärillään kaikenkattavat palvelut ja aktiviteetit. Se on äänestyksissä palkittu Euroopan parhaimmistoon kuuluvaksi resortiksi.

Hotellissa on 445 huonetta ja sviittiä. Perustyyppi on Deluxe-huone puutarha- tai allasnäkymin, kooltaan 39 m2. Seuraava on Deluxe-huone merinäköaloin. Huonekategorioita on kaikkiaan 11 kpl. Kaikissa huoneissa on tyylikäs sisustus ja hyvä varustetaso, mm. parveke tai terassi, suihku ja kylpyamme, satelliitti-tv, minibaari, kahvin/teen keitin, tallelokero, ilmastointi, WiFi, Heavenly® Bed -konsepti.

Kulinaarisia nautintoja jokaiseen makuun tarjoilee yli 20 ravintolaa ja baaria. Muita palveluita/aktiviteettajä ovat mm. resortin keskus Agora ostosmahdollisuuksineen, 4000 m2 Anazoa Spa, kuntosali, uima-altaat sisällä ja ulkona (osa lämmitettyjä), ulko- ja sisäurheilulajien harrastuspaikat (mm. 16 tenniskenttää, muut pallokentät, kaikki vesiaktiviteetit), pyöräily- ja patikointiretket, kulttuurielämykset, paikallisiin perinteisiin tutustuminen, konferenssikeskus, paikoitusalue, pitkä hiekkaranta aurinkotuoleineen ja -varjoineen, ravintoloineen ja baareineen, lapsille vesiliukumäet ja monet muut aktiviteetit.

Golffarit pääsevät nauttimaan neljästä maailmanluokan kentästä. Näistä The Dunes Course sijaitsee hotellin kanssa samalla alueella, muut kentät The Bay Course, International Olympic Academy Golf Course (Hills West Course), The Hills Course (Hills East Course) ovat noin 10 km päässä. Kuljetukset sisältyvät green fee -hintoihin.