Millennium Place Marina ****

Hotellilla on erinomainen sijainti Dubai Marinassa, kävelyetäisyyden päässä ovat Marina Beach, Dubai Metro Station ja Dubai Marina Mall. Se on yksi uusimmista ja omaleimaisimmista hotelleista kaupungissa. Täällä yhdistyvät moderni mukavuus, hyvä hinta-laatusuhde sekä henkilökohtaiseen palveluun ja kestävään kehitykseen panostaminen.

Hotellin kaikki 453 huonetta ovat tilavia ja elegantisti sisutettuja, varusteluun kuuluu mm. ilmainen WiFi ja minijääkaappi. Huonetyypit ovat Superior (ei parveketta), Deluxe, Executive Place ja Executive Suite. Hotellilla on 2 ravintolaa, kahvila, lounge-baari, ulkouima-allas, kuntokeskus, ilmainen pysäköinti ja huonepalvelu 24 h.

Tyylikäs ravintola “MasterChef, the TV Experience” on ensimmäinen laatuaan Dubaissa. Siellä pääset nauttimaan tämän kuuluisan MasterChef -tv-sarjan kilpailijoiden ja mestareiden omien silmiesi alla valmistamista ateroista. Toinen ravintoloista on japanilainen “IKIGAI”, joka tarjoilee aasialaisen keittiön salaisten reseptien kulinaarisia nautintoja. Risen-kahvilassa voit nauttia vaikka arabialaisen kahvin tuoreiden leivonnaisten kera.