Elba Carlota ****

Elba Carlota on Atlantin hienolla hiekkarannalla sijaitseva monipuolinen ja mukava hotelli. Se on rakennettu 2007 ja siellä on 346 huonetta. Matkaa lentokentältä on 8 km. Caleta de Fusten keskusta on kävelyetäisyydellä ja lähes hotellin vieressä on saaren suurin ostoskeskus, jossa mm. hypermarket, ravintoloita, elokuvateattereita ja keilaratoja. Hotellia vastapäätä ovat Fuerteventura Golfin väylät, eikä toinenkaan kenttä, Salinas de Antigua ole kaukana; molemmille golfklubeille on matkaa 2 km. Hotellivieraille tarjotaan ilmaiset kuljetukset, erikoishintaiset green feet ja erilaiset golfpaketit.

Elba Carlotan allasalue suurine puutarhoineen on vaikuttava kokonaisuus. Useista ravintoloista mainittakoon hotellin edustalla, pienessä saaressa, kävelysillan päässä oleva ravintola-baari, joka tarjoaa meren herkkuja tai vaikkapa coctailin auringon laskiessa.  Hotellissa on myös kasino, ja läheisen Sheraton hotellin luksuskylpylä on käytettävissä. Päiväsaikaan on tarjolla vaikkapa zumbaa ja salsaa ja illalla viihdyttävät laulajat, tanssijat, taikurit ja akrobaatit. Lapsille ja nuorille on omat ohjelmansa. Talon ulkopuolella voi osallistua kulttuuriin, luontoon tai urheiluun liittyviin aktiviteetteihin,

Hotellihuoneet ovat nykyaikaisia ja valoisia. Kaikissa on laattalattiat ja parveke tai terassi ja useimmissa merinäköala.  Kaikki huoneet ovat savuttomia.