Elba Palace Golf & Vital *****

Perinteistä kanarialaista arkkitehtuuria noudattaen rakennettu 5 tähden tunnelmallinen Elba Palace Golf -hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla Fuerteventura Golf -kentän vieressä toimien samalla kentän klubirakennuksena. Matkaa lentokentältä on 10 km. Caleta de Fusten keskustaan on 3 km, rannalle 2 km samoin kuin suureen ostoskeskukseen, jossa mm. hypermarket, ravintoloita, 6 elokuvateatteria ja keilaradat. Pääkaupunki Puerto del Rosarioon on hotellilta matkaa reilut 15 km. Noin 4 km päässä on toinen golfkenttä Salinas de Antigua.

Hotellilla on viihtyisä allasalue ja suurien palmujen ja muun kotoperäisen kasvillisuuden elävöittämä sisäpiha. Ravintoloita on 3 kpl: buffetravintola St. Andrews, lounasravintola Hoyo 19 ja gourmet-ravintola Wine cellar. Lisäksi pianobaari ja allasbaari. Hotellin keskuspaikka on Patio Canario, jossa vedensolinan ja linnunlaulun säestyksellä voi nauttia hotellin ravintolatarjonnasta. Hotelli on ”adults only”.

Huoneiden sisustuksen korkea taso näkyy monissa yksityiskohdissa ja lämpimissä väreissä. Pienestä lisähinnasta kahden hengen huoneen saa golfkenttä/merinäköaloin. Sviitit sijaitsevat hotellin kulmissa tarjoten suuremman yksityisyyden, erillisen olohuoneosuuden, suuren parvekkeen loistavin näköaloin, tilavan kylpyhuoneen ja pukeutumishuoneen. Myös väliovella yhdistettyjä huoneita on saatavissa.