Lopesan Costa Meloneras *****

Gran Canarian eteläosassa, rannalla lähellä Maspalomasin majakkaa ja hiekkadyynejä sijaitseva suuri hotelli on arkkitehtuuriltaan ainutlaatuinen. Kun astut hotellialueelle, sinua ympäröi 8 hehtaarin ja 2000 palmun puutarha-alue, jonka keskellä hotellirakennus kohoaa majesteetillisena palatsina. Canarian tyylin terrakottakatot, puiset terassit, holvikäytävät, ovet ja ikkunat siirtävät sinut siirtomaa-ajan loistoon. Hotellirakennuksessa on 8 kerrosta ja 1136 modernia huonetta ja sviittiä.

Alueelle on tyylikkäästi sijoitettu 5 uima-allasta: yksi näistä näyttää visuaalisesti yhdistyvän meren kanssa ja on kooltaankin valtava. Yksi on leveä joki, jossa vesiputouksia ja rehevä kasvillisuus, ja totta kai eri puolilla terassit aurinkotuoleineen ja -varjoineen.

Eri tyylisiä ravintoloita on 6 kpl ja baareja saman verran. Lisäksi ostoskatu, pankkiautomaatti, pesula, miniclub, kasino ja aktiviteetteja sekä viihdeohjelmaa päivisin ja iltaisin. Upea kylpylä, jonka valtavalla vesiterapia-alueella mm. chakroja hoitava väri- ja valosädekäsittely, ja kauneushoitola, josta voit varata ylellisiä hoitopaketteja.

Hotelliasiakkaille on erikoishinnat ja ilmaiset kuljetukset Melonerasin ja Maspalomasin golfkentille.