Lopesan Villa del Conde *****

Tämä suuri viiden tähden hotelli käsittää yli 5 hehtaarin alueen saaren eteläosassa 300 metrin päässä Melonerasin rannasta ja 800 metrin päässä Maspalomasin majakasta. Hotellin rakennukset kuvastavat erilaisten kanarialaiskylien perinteistä arkkitehtuuria, kohokohtana vastaanottorakennus, joka on aito sovitus Gran Canarian muinaisista kirkoista torneineen ja keskuskupoleineen.

Puutarha-alueella on valtava määrä erilaisia subtrooppisia ja kanarialaisia istutuksia, 5 uima-allasta (joista 1 merivesiallas ja 3 lämmitettävää), yksi lasten allas, 3 poreallasta, useita terasseja aurinkotuoleineen ja -varjoineen. Ravintoloita ja 5 kpl ja baareja 6 kpl. Pieni ostoskeskus löytyy keskusaukiolta, joka ympärillä olevine ravintoloineen ja baareineen on päivä-, ilta- ja yöviihteen keskuspaikka.

Hotellilla on myös upea thalassoterapiakylpylä, jossa mm. sisäuima-allas, kuntosali ja saunat ja jonne saatavissa paljon erilaisia kylpyläpaketteja erikoishinnoin. Valoisat ja tilavat huoneet ovat kauniisti sisustettuja ja hyvin varusteltuja. Kasino löytyy 500 metrin päässä.

Hotelliasiakkaille on erikoishinnat ja ilmaiset kuljetukset Melonerasin ja Maspalomasin golfkentille.