Salobre Serenity *****

Tämä 5 tähden rinnehotelli on rakennettu v. 2006 – golfkenttien myötä. Toinen kentistä on saanut lempinimen Kaunotar ja toinen Hirviö. Hotellissa on 313 huonetta ja se koostuu useasta 3–5 kerroksisesta rakennuksesta. Ylimpänä sijaitsevan talon ylin kerros on oikeastaan kompleksin 11. kerros, ja sen allasterassilta on hienot näkymät vuorille ja merelle. Tyylikkäästi sisustetuissa huoneissa on mm. sadesuihkut, puuvillapyyhkeet ja -lakanat, kassakaappi, vedenkeitin ja useissa panoraamanäkymät ympäröivälle maaseudulle, golfkentille ja vuorille.

Alueelle on tehty 6 erityylistä ravintolaa, yksi patiolla, yksi altaalla, yksi aulassa, yhdessä on á la carte, yhdessä iltaisin kitaramusiikkia ja yhdessä auringonlaskunäköala. Lentokentälle matka kestää n 45 minuuttia ja Playa del Inglesiin reilun vartin.

Puistossa on 2 tekojokea ja rakennuksen eri kerroksissa 7 uima-allasta, joista ainakin yksi on lämmitetty. Lapsille on leikkihuoneita ja leikkipuisto ja kansainvälinen lastenkerho. Kuntokeskus-Spa:ssa on kuntosali, meditaatiohuone, joogatunteja sekä kasvo- ja vartalohoitoja. Ulkona voi liikkua palloillen, pyöräillen tai hölkäten eri pituisilla reiteillä.