Jardin Tecina ****

Kaunis ja suuri hotelli sijaitsee La Gomeran eteläosassa Playa de Santiagon kylän lähellä korkealla rinteellä, josta on hienot näköalat Atlantille ja Teneriffan Teidelle. Hotellialue koostuu klassiseen kanarialaiseen tyyliin rakennetuista bungaloweista, levittäytyneinä ympäri 5 hehtaarin trooppista puutarhaa. Hotelli on rakennettu 1987 ja uudistettu useita kertoja. Mitään ei ole sinne valittu umpimähkään, vaan kaikessa on pyritty harmoniaan ja mukavuuteen.

Huoneita on 434 ja ne ovat erikokoisia, ja näköalat vaihtelevat golfkentästä mereen ja puutarhoihin. Huoneet ovat tilavia, ja väliovella voidaan huoneita yhdistää. Suurimmassa on oma uima-allas ja 2 poreallasta. Suuressa puutarhassa kasvatetaan vihanneksia, hedelmiä ja yrttejä myös hotellin omaan käyttöön. Alueella on useita uima-allasalueita, palloilukenttiä, spa ja kuntokeskus, kauppa, pankkiautomaatti, leikkikenttä sekä pelihuone.

Ravintoloita on useita. Aamiaisaika alkaa, kun pääravintolasta leviää vastapaahdetun kahvin ja tuoreen leivän tuoksu. Uskomaton illallispaikka on La Cuevita, luola kahdelle, jossa nautitaan tyypillisiä Gomeran herkkuja.

Hotelli ja sen vieressä oleva Tecina Golf toimivat läheisessä yhteistyössä keskenään.