Secrets Lanzarote Resort & Spa *****

Tämä aikuisten hotelli on yli 18-vuotiaille. Se sijaitsee Puerto Calero Marinassa, Arrecifen lentokentälle on matkaa 11 km, Puerto de Carmeniin 6 km ja golfkentälle samoin 6 km. Tämä hotelli kutsuu pois arjesta, kaikin tavoin upeaan lomailuun sinisen Atlantin rannalle.

Hotellissa 335 savutonta, kooltaan 30–60 neliömetrin huonetta, joista näkymät ovat puutarhaan, uima-altaalle tai merelle. Kaikki ovat tyylikkäästi sisustettuja ja niissä on erittäin tilavat kylpyhuoneet.

Ravintoloita, baareja ja kahviloita on toistakymmentä. Jossakin on italialainen menu, jossakin aasialainen, jossakin erikoistuttu grilliruokiin, jossakin merenherkkuihin. Myös kasvisruokaa on tarjolla.

Hotellin alueella on squash-, padel-, ja lentopallokenttiä ja 4 lämmitettyä uima-allasta. Span ilmapiirissä on tavoitettu täydellinen rentoutuminen. Siellä on erilaiset suihkut (mm skottilainen kylmä-kuumasuihku ja sumusuihku), vesihieronnat, saunat, kylmä- ja kuumavesiammeet, altaassa 34-asteinen vesi, rentoutushuone virvokkeineen, luonnonkosmetiikkaan pohjautuvat kasvohoidot, aromaterapiaan perustuvat hieronnat, jalka- ja käsihoidot, kampaamo, tuotehuone ja kuntosali.

Hotellissa on ”Preferred Clubin” kautta tarjolla maksimaalista loistoa, paremmin varustellut huoneet, yksilölliset korkealaatuiset palvelut ja tilat, mm. yksityinen baari ja uima-allas.