Aroeira Lisbon Hotel ****

Neljän tähden Aroeira Lisbon hotelli sijaitsee kauniin pinjametsän suojassa noin 25 kilometrin päässä Lissabonin keskustasta, lähellä merta. Hotellisa on 68 huonetta. Tämä aidattu ja vartioitu 350 hehtaarin alue on suurin asumis/golfkompleksi Lissabonin seudulla ja pitää sisällään hotellin lisäksi kaksi 18-reikäistä championship-tason puistokenttää Aroeira Pines Classic & Aroeira Challenge sekä Aroeira Apartments -huoneistot. Lisäksi alueella on tenniskenttiä ja uima-allas kesäkaudella.

Meren rannalle on vain 2,5 kilometriä ja hotelli järjestää kuljetukset tai lainaa polkupyörät liikkumiseen. Hotelli tarjoaa myös useita harrastusmahdollisuuksia, varjosurffausta, surffaus tunteja, ratsastusta ja padelia muutamia mainitaksemme. Rannalla on varattu oma alue hotellin asukkaille aurinkotuoleineen. Kesäkuukausina toki.

Lissabonin päiväretki onnistuu kätevästi ja alueen kulttuuritarjontaan tutustumiseen saa hotellilta apua. Hotellin pääravintola Inpar mainostaa itseään yhtenä alueen parhaista ja myös viininystäville löytyy runsaasti tarjontaa. Pinebar tarjoaa pientä purtavaa ja coktaileja. Rannalla sijaitseva Aroeira Beach Bar myös hotellivieraiden käytettävissä.